Sikeresebb és nyugodtabb leszel, ha megfontolod a kommunikációs és személyiségfejlesztő tippjeimet. Hello, Manhertz József vagyok.

 
Mit szólnál egy kis gátlástalansághoz?

Mivel az üzleti és magánéleti sikereid a kapcsolataid minőségétől függenek,
ezért egyre gátlástalanabb* kommunikátorrá kell válnod. A magánbeszéd és a nyilvános beszéd minden formájában.

* belső akadályoktól mentes, nem gátlásos

S mivel a személyiséged a kommunikáción keresztül nyilvánul meg, ezért
csupán az ügyes technikai tudás nem elég. A személyiségedet is fejlesztenin kell!

Siker = Kommunikáció + Személyiségfejlesztés

A kiélezett gazdasági versenyben ezzel a képlettel kell számolnod.

 

Kommunikációs és
személyiségfejlesztő tippek!

[Velős videók és írások.]
 

Keresztnév:
E-mail cím:
Elfogadom az adatvédelmi
és szolgáltatási feltételeket.

Kérem Manhertz József hírlevelét új videókról, írásokról a személyiségfejlesztés és kommunikáció legmélyebb bugyraiból, valamint saját rendezvényekről, tananyagokról, és akciókról, amelyekkel még jobb kapcsolatokat építhetek. Feliratkozásommal elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.

 

Mire számíthatsz itt?

Élő tréningjeinken letesztelt, megerősítő gyakorlatokra testi, verbális, és mentális szinten. Alkalmazásukkal már rövid távon lenyűgöző eredményeid lesznek. Te is meg fogsz lepődni a hatékonyságukon.
(...de leginkább mások rajtad.)

Bevezetlek egy új szemléletbe, amely drasztikus reformot hoz a kapcsolataidba. Konkrét, azonnal a gyakorlatba ültethető ismeretek a magánbeszéd és a nyilvános beszéd fejlesztésének legmélyebb bugyraiból.

A kommunikációs képességedet csak úgy tudod fejleszteni, ha csinálod. Valóságos és mentális úton egyarán. E két oldal nem választható el egymástól, az egyik mindig hatással van a másikra. Célunk a gátlások feloldása és az örömteli kommunikációd finomhangolása. Akár velünk gyakorolsz, akár máshol, vagy ha még csak érdeklődsz, bőséges megerősítést adok.

Élvezni fogod! Cél az örömteli kommunikáció, mert csak az hiteles.

  
Csak azok részére, akik kiváló kapcsolatokat építenek!

Az egyenes és világos beszédet érdemled, ezért minden amit leírok vagy videón elmondok, az közvetlenül beilleszthető lesz az önfejlesztési tervedbe. Nincs mese, kizárólag az értékes tartalomra van idő. Ezért gyakran leszek provokatív, és erős nyelvezettel inspirállak a vizsgálódásra.

Ha számodra is fontos a gátlások feloldása után az örömteli és önbizalomtól sugárzó kommunikációs képességed kimunkálása, akkor regisztrálj most az ingyenes kommunikációs és személyiségfejlesztő tippekre! >>

  
Jobban* akartam élni, mint az átlag - bejött!

* ez nálam elsősorban időbeni és térbeli szabadságot jelent,
az anyagi gyarapodás "csupán" járulékos következmény

Már középiskolás koromban (1990) üzletkötő lettem.
Viszont nem gazdagodtam meg gyorsan.
Hamar beláttam a logikát:

1) a jó üzletekhez jó kapcsolatokat kell építenem,
2) a jó kapcsolatok építéséhez fejlesztenem kell a kommunikációs képességemet,
3) a kommunikációm javításának alapfeltétele pedig a személyiségem fejlesztése.

Több, mint két évtizedes oktatói és gyakorlati tapasztalatom áll a rendelkezésedre. Készen állok az átadásra. És te az átvételre?

  
Kulcs témák - avagy a siker 2 összetevője

A kommunikáció legkiélezettebb helyzete a nyilvános beszéd. Ha nem vagy hivatásos előadó, akkor is nap mint nap megtapasztalod a nyilvánosságot: szóbeli vizsgán, állásinterjún, buliban sztorizva, hivatalos ügyintézés során, vagy éppen a kamera előtt. Ezért elsődleges cél az, hogy tartósan átéld a nyilvános beszéd örömét a gyötrelmes és gátló megfelelési kényszer helyett.

Garantálom, hogy ez a folyamatos örömérzet megédesíti a céljaid felé vezető utat. Remek dolog célokat elérni, de sokkal többet ér a megvalósítás útjának élvezete. És itt rögtön megérkeztünk a másik kulcsfontosságú területre, amelyben együtt elmerülünk: a személyiségfejlesztés.

A jobbá válásunkhoz szükségszerű, hogy a célkitűzés és megvalósítás mellett válaszokat találjunk például az időgazdálkodás és más életviteli kérdésekre is, vagy az egyik legfőbb sikertényező, a kreativitás fejlesztésére.

 
Önfejlesztő mítoszok és közhelyek felszámolása

Rengeteg mítosz él az önfejlesztéssel foglalkozók elméjében. Ezek a gyakran vonzó gondolatok lehetséges, hogy rövid távon motiválnak, ám hosszú távon akadályoznak a fejlődésben.

Sajnálatos tény, hogy számos motivációs előadó is bőszen terjeszti ezeket a veszélyes gondolatokat, amelyek látszólagos lelkesítő erejüknél, valamint gondolkodást nem igénylő egyszerűségüknél fogva az önámítás csapdájában tartanak tömegeket.

Ezeket a gyakran pozitív gondolkodásnak álcázott gátló tényezőket precíz logikával, egytől-egyig felszámolom a szemed előtt. Lehet, hogy néha fájdalmas lesz a szembesítés és a felismerés, de sajnálom, ez a fejlődés része.

 
Mi a kapcsolódást gyakoroljuk

Minden, amiről írok vagy beszélek a gyakorlatból származik, a tréningeken és a való életben letesztelve. A nyilvánosságtól való félelmet együtt önbizalommá alakítjuk, hogy a spontán és örömteli kommunikációd által virágzó emberi kapcsolatokat építhess. A jövőbeni sikereid e kapcsolódásoktól függenek.

Mindezt ahelyett, hogy az önbizalomhiányt okozó félelmeid miatt nem vagy képes gátlások nélkül kommunikálni, s ezért tönkremennek az értékes kapcsolataid. Kapcsolódás nélkül a kommunikáció labilis és gyenge. A kapcsolódás stabil alapjára azonban bátran építhetsz minden kommunikációs technikát, amely a szándékod szerinti legjobb hatást és eredményt garantálja. Ezt vedd ígéretnek!

Kérd az ingyenes tippeket! >>

Nem számít, hogy egy vagy ezer ember figyel rád, vagy éppen egy videókamera.
Az örömteli kapcsolódás ugyanaz.

 

  © 2003-2018 Manhertz József     Minden jog fenntartva.    Kapcsolat >>    Kommunikációs és személyiségfejlesztő tippek >>